Als je een allergie hebt aan onkruidpollen, vermijd je onderstaande producten best in hun rauwe, gekookte en verwerkte vorm.
Kruiden
- Anijs
- Curry
- Dille
- Dragon
- Komijn
- Koriander
- Kummel
Groenten
- Andijvie
- Artisjok
- Bieten
- Kervel
- Paprika
- Pastinaak
- Peterselie
- Schorseneer
- Selder
- Salades met bloemen, netel
- Sla
- Spinazie
- Venkel
- Witlof
- Wortel
Fruit
- Banaan
- Meloen
Allerlei
- Chicorei
- Kamille of citroenkruid thee
- Kruiden in geneesmiddelen, lokale en orale
- Kruiden in sauzen, charcuterie, kazen, likeuren
- Kruiden in shampoo, badschuim
- Zonnebloempitten, zonnebloemolie
Bloemen
- Aster
- Chrysantachtigen
- Dahlia
- Distel
- Edelweiss
- Korenbloem
- Madelief
- Margrietachtigen
- Paardenbloem
- Zonnebloem
Informatiebrochure
Lees meer in de informatiebrochure.