Warme zorg

Sinds kort kan je bij onze kinderartsen voor jouw kind ook snel en eenvoudig online een raadpleging boeken via de mynexuzhealth website of app.

Mynexuzhealth

Mynexuzhealth is een beveiligde webapplicatie en app voor patiënten waarmee je toegang krijgt tot jouw medisch dossier. Je vindt er o.a. jouw medische verslagen, afspraken, facturen…

Nog niet bekend met mynexuzhealth? Op deze pagina vind je meer info over jouw digitale patiëntendossier en hoe je een account aanmaakt.

Toegang tot het medisch dossier van je kind

Voor kindergeneeskunde is het belangrijk de je de afspraak voor je kind inboekt en niet voor jezelf. Om in mynexuzhealth toegang te hebben tot het medisch dossier van je kind, dien je een ouder-kind koppeling aan te vragen via de website of app onder ‘Toegangen’ en ‘Kinderen en derden’. Je hebt hiervoor de volledige naam en rijksregisternummer nodig van jouw kind.

Afspraak maken

Gewone raadplegingen op weekdagen kunnen geboekt worden via de mynexuzhealth website of app. Opgelet, afspraken voor longtesten, plasproblemen of huidaandoeningen dienen nog steeds telefonisch gemaakt te worden via 03 380 20 90.